smoothies

Dessa härliga frukdrycker är goda, men känns ändå som att det blir en jädrans massa kalorier. Fats om man tar yoggi mini 3dl x35= 105 sen hallon tex.. uppemot 150 då. tre såna om dan 450... blir inte så värst mycket om man klarar av att äta bara det vill säga.


ska väga mig nu, hatar den den fär förbannade munken och det andra pitabrödet som jag inte hade behövt!! och min frukost

pain


fundersam

funderar på om jag borde gå och sova
Fan vad jag känner mig äcklig just nu, det fanns en munk med vaniljkräm kvar från helgen. Tänkte ta halva, när jag bröt av den blev det 1/3, men tog med mig resten till datan med. Kolla upp det, läste på flera tällen att det avr max 200 i. Jag bah... jaha, men det blir väll rätt okej. Tänkte jag då, sen läste jag att det var 300 i. Bara 100 till, fattar inte alls varför jag åt den från början! Idiot:( Känner mig så sjukt jävla galet super fetto äcklig

fri

Nu är jag fri från tandställningen. Visserligen får jag ha en plastsak i munnen i upp tipp 2,5 år, men den syns inte så det sepalr ingen stor roll! Till en börjar var jag grymt onöjd, tyckte allt såg snett ut och så men nu tycker jag det är rätt fint:)

Frukost
aplelsin(60) och riskaka(35)
Middag
Två stora pitabröd(400), tomat(15), gurka(10), fetaost(40), spenat(15) och tzatsiki(100)
Ikväll
typ apelsin och nån kiwi kanske:) Och så komemr jag nog dricka upp min cider(150)

Summa
Runt 1000

Måste lägga upp mina bakbilder snart, så fort jag gjort klart Huset så fixar jag det:)

puss på er

Julgranspynt

Bytte min bh idag, som tur var hitta jag den i liljeholmen så slapp åka ändå till kista som ligger en timma bort!
Handlar julgran och julpynt idag. Så nu är jag klar med granen samt balkongen där jag satt upp en slinga runt räcket. Granen fick gå i silver och.. silver:p Blev jätte sött!

Frukost
Två mackor(100), tomat(8), fetaost(50), gurka(8), tzatsiki(80) och spenat(15) ch apelsin(60)
Mellis
Daim(100)
middag
Två mackor(100), tomat(15), fetaost(50), gurka(10), tzatsiki(90) och spenat(15)


Summan: 742, lär bli runt 950 för äter nog nån daim eller så med^^
Sen ska jag äta middag också, ch det kommer bli samma sak som till lunch fast tar kanske lite mer av grönsakerna.

Imorn försvinner tandställningen!:D Så jävla glad


Inköp



Skorna gör sig inte alls bra på bild. Och jag vet att det är ett mellanrum där bak, men köpte inlägg plus att i 36orna mosades mina tår ihop:(
Bharna syns inte så bra men båda två är i en balconettmodell för er som inte visste det! Den vita är inte alls så mörk egentligen, framförallt det beige/guldiga. Är väldigt ljust men fick mörka ner kortet så att man såg mönstret och så:)


Vad tycker ni, är det kul att jag lägger upp lite personliga grejer eller ska jag bara prata om ätande och det?

Diettips någon?

Knäck, brända mandlar och daim

Heejsan alla mina älsklingar, har inte hunnit skriva något idag för jag har haft fullt upp! Dagen börja med att jag fixa en del av pepparkakshuset, det kristyren räckte till. Sen gjorde jag knäck, åkte iväg till Kista och handla underkläder samt ett par uuuursöta skor! Köpte dem på Belle Shoes. Idag var det nått specialerbjudande, så var 25% rabatt i massa affärer. Så dem gick på 224. Vilket verkligen var värt det! Sen köpte jag fina underläder med, dock så råka jag få med fel storlek på ena så måste åka ända dit bort och byta för orkar inte springa runt och leta i stan då dem kanske inte finns där.

Så fort jag fixat mitt Hus så ska jag ladda upp alla bakbilder:)

Frukost/ lunch
Tre riskakor(105), en apelsin(60), gurka(5), tzatsiki(80), tomat(15), sallad(5) och knäck( runt 250)
Mellis
Cola zero
Middag
Tre skivor bröd(150), tomat(15), tzatsiki(120),Fetaost(50), spenat(10) och gurka(10)
Övrigt
Två rutor choklad(75), brända mandlar(80), daimbitar(75)

Summa
Blev drygt 1100, men gissar på 1300. Är osäker på kalorierna i godiset. Någon som vet haha?
Guuud:O Jag läste nyss att en knäck innehåller 25 kalorier!! Det är fan galet mycket för så pass lite, ska nog inte äta fler:( Känns som att det blivit massa och har än så länge inte räknat ihop allt. Skärpning alltså, skämms fan rätt rejält!!

Misslyckat

hahaha, så hemskt:P Bitarna blev tjocka, snea och brända. Men får försöka täcka över dem med kristyr och godis sen^^ Blev massa deg över så min nyinhandlade pepparkaksformar kom till nytta! Men det går nog bra iaf! Får använda pepparkaksgubbarna som blev brända till mitt hus istället:D

Vart så hungrig då jag inte ätit sen imorse, plus gått runt i ett x antal timmar, att jag itne orka fixa iordning resten av degen så sparade dentill imorn. Kan vara bra att ha ifall någon del till huset går sönder med!
Får fixa julgodiset imorgon, nu är jag alldeles slut! Massa bilder kommer imorn med

Orkar ine skriva om vad jag äter till middag för åt ändå samma sak som igår, fast ingen fetaost, morot eller creme fraiche. Har egengjord tzatsiki och gurka utöver det andra:)

Puss på er


Baka baka liten pepparkaka

Nu har jag varit och handlat allt som behövs tills idag och lite mer, fixat mallarna till Pepparkakshuset. Har tom tagit kort och så, så att ni får se sen:D
Det här kommer att bli en punkt inför varje helg tills att julen är slut! Ska nog även lägga upp recepten kanske^^ Ifall jag orkar:p

Ska fixa degen till huset nu, sen ska jag iväg till tandläkarn och så kommer jag hem och fixar allt!

puss på er!!

Frukost

Ja idag åt jag frukost, varför? Jag vet inte om jag ska vara ärlig. Antagligen för jag vägde 47,5. Som inte är särskillt speciellt lite. Men änå åt jag en fralla med en halv avokado och tomat, lite julmust(light) såklart och sedan en apelsin.

När jag stod och gröpte ur avokadon fundera jag på ifall jag evrkligen borde äta den. Tänk på bloggen! Du sviker dem. Men sen gjorde jag den iaf.

Ska handla och fixa julgodiset samt pepparkakshuset idag!:D

vi hörs ikväll!


Chailatte

Drack jag idag. Trodde att det var mycket färre kalorier i den än det var, googla runt och det visa sig att det är runt 350 kalorier i den stora från espresso hause. Vilket är rätt mycket!
Köpte inget det jag hade tänkt dock för skulle iväg efterår och orkade inte dra runt på det, fick med mig julmust och tuggummi påväg hem sen iaf. Får handla imorn istället!

Frukost:
äpple(25), Knäckbröd(35) och messmör(45)
Lunch:
Chailatte(runt 350)
Middag:
3½ tacoskal(180), tomat(15), sallad(5), Creme Fraiche(75), lök(6) och morot(10). 

summa: 746


Rätt bra, har gått runt idag med:)

Fall för frestelsen

Mm, precis som rubriken lyder. Åt ingen tacos men blev ett litet äpple, samt ett knäckebröd med messmör.
Tror jag måste byta tröja, känner mig rätt fet efter frukosten. Allting sticker ut! Preciiis därför jag inte äter frukost. När jag är hemma har jag ju på mig mjukisbrallor och luvtröja, bra till efter middagen liksom.

Tror jag ska inhadla lite saker sen bla turkisk yoghurt och gurka för att fixa tzatsiki, riskakor, nån funlight/pepsi... fetaost och...Kanske pesto. lite praktiska saker som deo, ska kolla lite underkläder med! Måste fixa ett set.

Hejdå kompisar

Hunger och drömmar om tacos.

Shiiiet vad sugen jag är på tacos, rättare sagt dem där tacoskalen(a), Funderar på om jag inte ska göra en sån nu hehe, men ska vänta och det kommer bli extra gott när jag väl äter middag. Idag ska man först till skolan sen till psykologen och prata lite. Idag har man ju fått lön också. Funderar på vilken diet jag ska pröva på. Börjar nästa vecka isf. Ska baka, eller röra ihop, lite julgodis i helgen, lagom till 1;a Advent tänkte jag! Det blir att baka ett pepparkakshus som jag ska baka alldeles själv från grunden! Sen lakritsknäck, Daim och brända mandlar. Ska inte äta sååå många lovar;D Imorse stod vågen på 47,9. Känns som att jag mer eller mindre stannat upp nu. Går visserligen upp och ner rätt ofta. Skiljer ca 1 kg som mest. Fast oftast är det några hundra gram upp och ner.

Hur går det för er nudå? Ingen som skriver till mig ju;/

Ska ni kolla generation fett som börjar på trean kl 22 ikväll? Det ska jag, längat länge efter det. Vem vet, efter programmet kanske jag kommer tycka det är vacker och vara fet, lägger ner bloggen och börjar frossa som en galen ko i mat! Urk horror!! Men man vet ju aldirg.


Kramisar

Fruktsalladen

Gjorde en liten fruktsallad senare ikväll på två små äpplen, som ett äpple kan man väll säga. En skiva ananas och några bitar mango, 1/3 eller så:)

Hur har det gått för er babes?

Hola senoritas

Hej hej. Idag har jag kännt mig rejält tjock, vågen stod på... 48,1 tror jag. Och har jag berättat att på måndag så åker tandställningen bort!:D Nån mer med tandställning?

Frukost
Nan
Lunch
Nan( obs. inte naanbröd då alltså, utan nada)
Mellis
Smörgås(75) med lätta(30) och en ostskiva(30). 5 st After eight fyrkants, chokladgrejer. 250 kanske.
Middag
Körsbärstomater(15), Gurka(8), Rödlök(6),Creme fraiche(50), Fetaost(40), Tacoskal(200) och sallad (5)

Summa: 709
Ska nog äta lite ananas och nått äpple ikväll så blir väll plus 120 drygt.

Puss på er!

Bb b bbb beellyfat



 
Såhär härligt fet var jag sommaren 2008 ,checka in kaggen liksom. Vi hade inte ens ätit än.


Hawt

Har bestämt mig att lägga upp lite fler bilder, både sånt jag hittat på nätet samt på mig. För sånt gillar både ni och jag, det vet jag bara!

Angående hur det gick på Sthlmsgruppen idag. Gud jag vet faktiskt inte. Kom dit, och var helt vilsen visste inte vem jag skulle träffa eller så. Men fick en lapp där jag skulle fylla i längd, strl, ursprung och lite sånt. Enda jag hade fundera på var jeans strl. Jag menar det varierar sååå mycket. Vissa byxor måste man ha 30 i vissa 24. Men skrev 26 bara för att det var strl på brallorna jag hade på mig just idag haha. Iaf, visste inte vad jag skulle göra sen så satt där i en kvart och vänta, var ju ändå lite tidig. Men tillslut gick jag upp och sa" Jag är klar med lappen nu?" Såg säkert helt livrädd ut. Efetr det gick allt snabbt, fick komma in i ett rum och ta ett 30-tal kort. Hade dragit med mig ett par kilklacks skor i väskan för kan inte gå i såna annat än här hemma. Iaf var sjukt nervös och har en ovana att spänna munnen när jag inte vet vad jag ska göra framför kameran. Så ser ut som att jag har typ dubbelhaka eller jag vet inte vad! Mellan att hon sa att jag skulle sluta spänna munnen så sa hon ibland ja den var fin. Fick tom beröm för min profil efter att jag hade sagt att jag hata den. Gud jag hatar att jag ska slänga ur mig såna saker. Låter bara som att jag fiskar efter komlipmanger, vilket inte alls är fallet utan mer att jag vill konstatera det bara. Om ni förstår vad jag menar. Iaf, hon sa att det skulle dröja 1-2 veckor innan dem hörde av sig så det är bara att vänta och hoppas på det bästa. Tror inte jag kommer att bli antagen dock :/

Förutom det jag åt tidigare idag så blev det:

Mellis på mammas jobb: två mackor(150) med Lätta(45) och två tunna skivor ost(60?).
Middag: Tomat(12), Gurka(10), Lök(8), Creme Fraiche(50), Frallor(170) och fetaost(50)
Och nu kommer det jag skämms för:( Gjorde chokladbollar! Av nån jävla anledning som jag ångrar nu. Men gjorde dem på becel och sötningsmedel. Vet inte exakt hur mycket av ingridenserna jag ahde eller hur många jag åt. Gjorde dock rätt små så, men blev väll runt... 300 kanske?
Summa: 915

Rätt okej, om nu chokladbolle shitet stämmer. Men menar, hade inte mycket havregryn i. ca 50 gram becel som innehåller runt 350 per 100 gram. Så ja jag vet inte:p Och åt inte alla själv eller...

Snart är det löning. Hur går det för er?:D
Och har ni ingen diet ni vill att jag ska pröva på?

puss

Golden


Chai saft.

Den är galet god. Men jag kände mig tvungen att äta lite idag för jag var rädd att jag skulle svimma igen. Inte för att det beror på det men började känna mig rejält skakig. Så åt följande

Frukost: Halv tomat(8), Fetaost(35), en bit gurka(4) och lök(3): 51

Känner mig rätt tjock haha:( Märker redan hur magen börjar blåsa upp som en ballong, kuul! Hoppas det hinner försvinna tills jag ska åka dit iaf. Ska nog försöka göra några sit ups innan också.¨

Önska mig lycka till, babes!!!

47,2

stod vågen på imorse:D  Måste bara berätta att jag köpte funlight red apples idag! Var sjuk god, med smak av kanel. Lite chai är det iaf^^ Är att rekomenderas! Måste säga också att jag hitta en skitgod veggo lasagne från Weight Watchers idag. Tänkte köpa den men ångra mig i sista minuten och körde på salladen istället. Ska dock köpa den till helgen kanske? Var endast 276 kcal i hela. Rätt okej tycker jag! Smaka deras förra och den var ju hur god som helst. Men fördedrog dock moussakan(?) Den var otroligt god. Verkar inte som den finns kvar längre däremot:/ Men kan bara var just i den affärn!

Lunch:fralla(80)
middag:två frallor(140), körbärstomater(25), en halv liten avokado(60), gurka(5), fetaost(20), rödlök(5) och creme fraiche med paprika och chili(60).
Efterätt:tre små mandariner(130)
Ikväll: Fralla(65) med smör(35)
Summa: 625

alldeles för mycket mat:( Ska ju dit bort imorn och då måste jag ha en platt mage liksom
Men tänkte också på att ja inte kommer kunna äta förrens klockan 19 imorn. Kanske gör nån liiiiten sallad med gurka,tomat, lök och cremefraiche till frukost så att ja inte dör haha^^ men Ska försöka att inte göra det...

Så jävla underbart!!

Idag... eller rätt nyligen vägde jag mig (A) Och vägde 47,5!!!! Igår vägde jag 49,5. hade visserligen kläder på mig och hade ätit rätt nyligen innan! Men fyfan(A) Vägde samma för nån vecka sen men gick upp igen så har vart lite halvt deppig:/ Men tror som sagt att mycket var vatten och det har försvunnit nu!

Mitt bmi är 17,4:D Skit bra! Tog mitt midjemått som var på 65 om jag drog åt lite men annars 65½^^ När jag var som smalast förr var det nere på 64. och då vägde jag runt 45. Men har tränat en del sen den tiden så magen har ju blivit rätt mycket plattare. För att ge ett exempel had ejag ett midjemått på drygt 74 cm vid ungefär 53 kg vikt för någor år sen. Och nu innan jag gått ner igen så var midjemåttet på drygt 68 vid samma vikt så:D Rätt bra.

Hur går det för er fan?!

Puss o kram

Hej hej

Idag svimma jag igen. Kuul hahah. Nä inte alls, har ingen aning om varför men gissar på blodbrist!


Frukost/lunch
Två mackor(150) med fetaost(70), körsbärstomat(20) samt en halv avokado(80)

Middag:
Fruktsallad med äpple(20), ananas(35), mango(15),kiwi(45),päron(60)

summa: 495

Rätt okej!!

Låång promenad

Idag var jag ute i två½ timma och gick. Underbart väder så tänkte passa på. hade lovat mig själv att göra det efter min lilla ångest från igår^^ Var en halv mil. Och det tog rätt lång tid för att jag hade håll i ungefär en timma så kunde inte gå så snabbt:(

Idag har ajg ätit det här

Frukost: två mackor med margarin och light feta(170 kanske?)
Lunch: en macka med -||-(ca 80)
Mellis: en liten banan(80)
middag: fruktsallad med ett litet äpple(20),päron(60),halv liten banan(40), ananas(50), kiwi(30),apelsin(50) och mango(50)
Nu ikväll: ett paket lättglass(300), en 50 gr Mars(230)

summa: 1190

HMMMMM!! Jag borde verkligen räknat ut mycket det blev:( Men har ju ändå gått en del idag så:)

Uuurk

Jävla tjockis jag är alltså. Köpte godis idag. Mest för att få mig själv att komma över den där fobin. Inte bara när jag ska köpa godis men alltid när det gäller något som jag kan vill, unna mig själv. Står i en timma, går fram och tillbaks läser på förpackningar. Sjukt jävla jobbigt! imorse vägde jag precis 48 kg. Är helt svullen just nu, min mage hänegr ut, kärlekshandatgen hänger utanför brallorna. Usch usch. Ska adrig mer köpa godis. Mår ändå så jävla illa av det.

Är det bara jag som mår illa av lösvikt?

Frukost: 1,5½ a-fil med sötningsmedel och kanel
Lunch: 2,6 hg godis. Kändes som en jävla massa.
Middag: tre mackor, två tomater, fetaost.
Kvällsmål: en macka med fetaost och smör.

Har bakat eget bröd så var det jag åt. I helgen ska jag äta fruktsallad till middag.
Känner mig sjukt deppig just nu, är helt svullen vilket gör allt ännu värre. Måste väga mig ikväll innan jag går och lägger mig. Plus så ska jag hoppa runt i rummet som jag brukar, i underkläder så att jag får titta på fettet som flyger runt. usch:(

Tjolahopp

idag har jag ätit... mycket:( Blev runt 1000. Och vägde mig när jag kom hem idag och då vägde jag 48,7!!! måste vara vatten. Har itne ätit mer dem senaste dagarna, snarare mindre. Sjukt irriterande:( Men snart kommer pengarna in!:D Yeay

Hur går det för er? Och har ni verkligen inget förlsag på en diet?

xx and hugs

skit hungrig

nu är jag skit hungrig. Utöver det jag åt till frukost har jag ätit en yoghurt och en liten bit saffranslängd med pärlsocker på. Det var gott(A)

Idag var jag hos läkaren med. Suprise Suprise var mina värden för höga. Undra varför. Jo för er som undrar är det för jag ätit dubbeldos för att kunna höja min ämnesomsättning. Hade dock ett lågt järnvärde som låg på 8, refvärdet är 11-22. För något år sen låg den på 3 så det var iaf en lite förbättring:) Ska gå dit igen för att ta b12 prov då hon sa att man ofta hade brist på det när man var vegeterian.

Vad ska jag äta idag då, måste äta något. eller inte måste, men är hungrig:( Vad ska ni äta?
Vi får helt enkelt se vad det blir, tomatsoppa kanske:)

kraaam!

08.30

Hejsan, klockan är 08.30. Imorse vägde jag hela... 48,1. Känner mig rätt svullen med, måste varit saltet från igår... och ja maten från igår hehehhe. Usch. Måste snart iväg. Och senare idag ska jag till läkaren för och kolla blodproverna för min hypotyreos. Undra om det kommer synas att jag ätit dubbel dos 8-)
Sen måste jag försöka få henne att skriva ut pencillin, då jag fått halsfluss igen. två veckor efter att jag avslutat min första pencillin kur. Nog pratat om det!

Frukost:
fralla(60), halv avokado(80), ruccola(5) och tomat(8)

undra vad det blir sen, tomatsoppa kanske. Fick lite ångest för den viktuppgången:(

ny design

Den är galet ful, jag vet:P Men orkar inte fixa ordning den nå mer. Fikade bakgrunden och det alldeles själv!:D

Imorse vägde jag 47,6 och nu när jag kom hem 47,5. Underbart!:D


Frukost:
Smörgås(76), knäckemacka(45), halv tomat(8), halv avokado(80)

Lunch:
Liten yoghurt(105), fralla(100)

Middag
Pommes( ca 320), ketchup(30), senap(30)

kvällsmat
Fralla(100), yoghurt(105)
summa
999( coolt!)

Går det bra för er?:D Hoppas det!

Kram kram:)

oh no


ILOVE


summer 2010


Frusen yoghurt

47,8 stod vågen på idag. Blev rätt glad måste jag erkänna!!:D Och en annan sak som gick mig att le var att jag fick min första kommentar idag! Tack du som skrev den!

Idag har jag ätit rätt dåligt med måste jag erkänna! Det här går verkligen inte bra:p
Det är den dära hungern som förstör allt, måste ha pepsi för att klara mig utan mat

Måste för min egen skulle berätta vad jag ätit idag med, även om jag skämms något otroligt:p

Så idag har jag ätit följande:

Frukost: En liten baguette(143), halv avokado(80) och lite fetaost ovanpå(50)
Lunch/Middag: Sojafärs( ca 180), Spagetti(175), liten bit gurka(2) och fetaost...igen(30)
Mellis: Frysta pommes(140)
Kvällsmål: 3 dl yoghurt(105)

Summa: 905 kalorier

Nu ska jag berätta om min frusna yoghurt för er som inte redan luskat ut det här recepet.
Köp lite yoghurt antingen naturell eller med en smak, jag tar ju såklart yoggi mini med endast 35 kcal per dl!
Hursomhelst, blanda ner bär eller annan smaksättning om så önskas. Frys in. Rör runt lite då och då och ta ut den innan den hunnit bli helt stenhård. Eller låt den stå framme ett tag innan den ska ätas så blir den härligt krämig:D
Vart sjukt bra ska jag säga er!

Har ni fortf inget önskemål gällande nån dietmetod eller tablett?

Hunger hunger

Ska berätta vad jag ätit idag, fyra mackor me smör, halv avokdao, tio körsbärstomater, fetaost, två såna små yoghurtförpackningar, en halvliters pepsimax, och en dl glass eller nåt...


Och jag är fortf hungrig!! jävla tabletter alltså:p Bra att min ämnesomsättning är bra, ja men jobbigt att vara hungrig för är jobbigare att vara hungrig än jag trodde. Förut åt jag rätt lite antar jag, men kände mig knappt hungrig. Och jag liksom bah, det här är itne såå jobbigt. Vad klagar folk på, men nu förstår jag alla. Plus att mitt blodsocker sjunker sjukt snabbt, blir helt skakig och är vrål hungrig på morgonen. På ett sätt känns det bättre att äta nu när jag är hungrig, förut åt jag bara för att jag ville ha maten, vilket gjorde att jag skämdes och så. Så det är ju skillnad nu när jag alltid är hungrig. Ändå känns det som att jag verkligen borde give it a try liksom.

Hur går det för er?:D


Familjefest

Hej hej ni få läsare jag har. Det måste verkligen vara så att mitt levaxin gör att jag blir hungrigare, tog upp det med en läkare som inte trodde att mina ökade hungerkänslor hade något med att jag börjat käka levaxin. Men det säger väll sig själv, om jag inte ätit levaxin på över ett år. Sen börjar jag äta dubbel dos, visserligen vet hon inte den delen men heheh. I alla fall. Ämnesomsättningen höjs ju, upp till det normala visserligen, men gissar på att min var rätt låg. Blev knappt hungrig och trots att jag åt relativt lite gick jag aldrig ner i vikt. Men är ändå glad att jag äntligen börja äta dem, har märkt att magen börjat fungera bättre. Och det har gjort att magen blivit plattar och är inte lika pluffsig längre:)

Idag var jag hos min morbror och det blev ju rätt mycket mat. Allt som allt har jag väll ätit runt 1500 kalorier. Usch usch:( Men inte varje dag man är bortbjuden heller.

Juste, jag har blivit kallad till Stockholmsgruppen för att komma på ett möte. Skickade in några bilder på kul och dem ville att jag skulle komma förbi, prata lite ev. ta kort om de är intresserade. Så måste ju verkligen gå ner inför det mötet, ett bra tillfälle för mig att gå ner då!

Jag känner att jag inte riktigt skriver om det som jag tänkte skriva om till en början när jag starta bloggen. Handlar väll om att jag inte riktigt vet hur jag ska lägga upp min kostplan. Tror jag ska återkomma när jag har en bestämd plan om hur exakt jag ska göra, är inte så kul att läsa massa dravel bara!

Hejsan allihopa!

Hej hej, allting flyter på något sådär måste man väll säga. Förutom att dem där, vad jag antar är, blodsockerfall kommer oftar och oftare. Redan två timmar efter frukost kände jag mig helt utpumpad och var säker på att jag skulle svimma igen haha. Inte kul alls.  Och snart ska jag btw börja med en ny diet, så fort jag får lite pengar som sagt^^ Än så länge försöker jag äta lite mat bara, det är min diet haha;)

Såhär har i alla fall min dag sett ut, inte alls stolt då jag lätt hade kunnat äta bättre:(

Frukost:
Ca 1½ dl a-fil, 130
Ca 3/4 dl havrekuddar, 80(?)
Lite kanel och sötningsmedel.

Lunch:
Risnudlar, 150
Pesto(utblandad med vatten) 100
3/4 tomar, 5

Mellis:
En PÅSE!! ekologiska chips, 480
En macka med margarin, 100

SUMMA: 1040!!


Äckligt haha, borde skippat mitt mellis, hade i alla fall ite behövt äta upp hela! Men hade tänkt köpa godis till en början:( Så det avr iaf ett bättre alternativ;)


Hoppas det går bra med allt, och som sagt hör av er i fall ni har något önskemål angående en diet/ tabletter eller dylikt.

3 dagar sen.

Okej förlåt förlåt! Inte skrivit något på ett par dagar men nu ska det bli ändring!
Helgen har gått bra måste jag nog säga, visst har jag inte riktigt hållt mig till att äta endast det godkända. Men har ändå inte överstigit min övre kalorigräns!:D Duktigt!


Idag hände något äskigt dock, jag svimmade efter att jag mitt blodsocker sjönk som en sten ca 15 minuter efter att jag gått upp. Knasigt, aldrig hänt förut. Och idag vägde jag mig, min vikt låg på 47,9! Det var länge sen.

Angående hur det nu har gått med min lilla diet. Det har inte varit så svårt om jag ska var ärlig, inte velat äta så mycket. Har tänkt på mitt mål, och löftet jag gett till er haha:P Men som sagt, inte meningen att allt ska följas till punkt och pricka. Meningen med bloggen är ju att ni ska kunna se att det är okej och misslyckas ibland och ni ska kunna få läsa om mina misstag så att ni slipper göra samma sak som mig.

Vill inte skriva vad jag ätit idag, skämms lite:( Men blir ungefär 700-800 kalorier skulle jag gissa. Så det är väll rätt okej!

 Tack och hej för mig allesammans!

Tja tja

Idag var det rätt jobbigt med och inte äta haha. Åt ingen stacker heller då jag inte trodde jag skulle behöva någon. Det var lungt på morgonen men när jag väl kom till skolan stod jag och halvsov i mitt skåp. Dagen fortsatte och när jag åkte hem vid halv tre tiden var jag grymt hungrig. Eller inte så värst egentligen men mer som ett konstigt sug/illamående. Illamåendet kan bero på att jag åt en läkerol ask och drack pepsi till frukost.

Såhär har i alla fall dagen dagen sett ut

Frukost: Läkerol ask och ett glas pepsi.
Lunch: Två tomater, några skivor gurka, en msk tomatpesto, två franskfrallor, 60 gram light fetaost.
Middag: En fralla med Lätta margarin.
Övrigt: Rätt mycket Pepsi Max och lär äta något litet nu ikväll då jag fortf är rätt hungrig.

Det jag kommit fram till än så länge, btw vägde jag 48,6 kg imorse, är att det här är rätt svårt. Ändå har jag vart rätt slapp gällande reglerna. Och har slutat kalla det här en detox eller ens vattnbaserad diet haha. Får försöka med detox när jag har mer pengar så jag kan köpa massa frukt och sånt. SÅ nu har jag ändrat min diet kan man väll säga, försöker bara att äta lite mat haha, som en max gräns kan vi väll säga 800-900 kalorier per dag i tio dagar. Så vår vi se om något händer:)

Dagens sammanfattning

Idag, kom jag alrdig någon vart. Har mer eller mindre setat i soffan hela dagen och tittat ut när det snöat. Nog pratat om det.

Det har väll gått, ja bra antar jag med min vattenbaserade "diet"

Idag har jag fått i mig det här:

Frukost: En halv liters flaska vatten samt en stackers.
Mellis: En halv baugette 8-), av den minsta storleken med lite Becel margarin på.
Lunch: En sallad gjord på sex körsbärstomater, ca fem cm gurka, 1 ½ matsked pesto gjord på solrostorkade tomater, ca 30-40 gram Light fetaost. Till det blev det två små baugetter igen. Egentligen är det inte baugetter utan bröd jag bakat själv, men är ungefär i den storleken för att ni ska kunna förstå mängden lite lättare haha.
Middag: 1½ liter Pepsi max( om jag orkar hela flaskan)
Sammanlagt: ca 570

Jag lär nog inte äta något mer idag, känner mig sjuukt mätt fast jag åt för tre timmar sen, måste vart fettet i peston och brödet som fyllde ut magen.

Insåg juste en sak, jag skulle inte äta nån olja. Jaja, snart är peston slut så;)

Hursomhelst än så länge har ju gått rätt bra, kan ha varit för att jag inte ha nå kul att äta hemma med:(

And now it begins.

Ja det gör det ju, idag som det skulle börja. Jag har suttit här och funderat lite på hur jag ska lägga upp det här. Skrev i mitt tidigare inlägg, sen har jag ju googlat lite med och hittade en bra sida där det står lite om tips och trix inför en detox. Den här innehåller dock mer mat än vad jag planerat att äta.
Jag undrar också om någon annan har erfarenhet av att gå på detox eller liknande, hur gick det för er då?
Kan också säga att min nuvarande vikt imorse var 49,5 kg, för er som undrar.

Nedan är helt kopierat ifrån: http://www.kosttips.se/detox.html




Vill du bli piggare gå ner i vikt och hjälpa kroppen att bryta ner giftiga slaggprodukter? Då är det en detox-kur som är lösningen för dig.
Att detoxa kroppen, eller avgiftning som det också kallas betyder helt enkelt att man gör sig av med kroppens gifter. Det är en metod som är nyttig för alla och extra effektivt blir det för de som har tänkt börja med GI-metoden.
Metoden går ut på att driva ut så mycket som möjligt av kroppens ohälsosamma gifter genom att öka intaget av vissa livsmedel som hjälper till med avgiftningen.

Planera din detox

  • Detoxa när du är i balans, inte när du är stressad av t ex jobbet.
  • Ta det lugnt med träningen de första dagarna.
  • Detoxa inte om du lider av hjärt- eller kärlsjukdom.
  • Slarva inte med mellanmålen.
  • Handla hem rätt mat och avsätt tid för matlagning.
  • Börja gärna en fredag eftersom de första dagarna är jobbigast.

Vad är viktigt att beakta?

En måltid ska helst bestå av minst hälften grönsaker/rotfrukter/frukt.
Man ska helst undvika kaffe men någon kopp per dag är okej.
När det gäller vin är det även här återhållsamhet som gäller men något glas är tillåtet.
Det är önskvärt att du kombinerar rätt mat med motion för att uppnå bästa resultat.
De första dagarna kan du känna dig lite trött. En del får också huvudvärk.
Efter fyra, fem dagar börjar du känna de positiva effekterna.

Vad ska man äta?

Det finns en hel del detox-medel i hälsokostaffärerna i form av drycker och piller men vill du detoxa utan att proppa i dig en massa piller kan du själv handla de livsmedel som behövs. Skulle du trots allt föredra att testa färdiga kurer har Bodystore.com en bra tvåveckorskur som heter DetoxPlus.

Produkter du ska äta mycket av

  • apelsiner
  • grapefrukt
  • vitlök
  • broccoli
  • spenat
  • lök
  • kål
  • morot
  • rotfrukter
  • linser

Produkter du ska undvika att äta

  • raffinerade produkter (t ex pulvermos)
  • vegetabiliska oljor
  • alkohol
  • mjölkprodukter
  • ägg
  • mjöl
  • kyckling
  • salt
  • socker

Exempel på hur en detoxmeny kan komponeras

Frukost: Havregryns- eller bovetegröt med äpple och krossat linfrö, müsli med nötter eller fruktsallad med dinkel. Komplettera med sojamjölk, yoghurt eller juice.
Mellanmål: Torkad frukt eller ½ dl osaltade nötter
Lunch: Grekisk sallad på tomat, svarta oliver, grönsallad, rödlök, fetaost och olivolja eller en mixad soppa med valfria grönsaker som morötter, kall kokt potatis, purjo- eller vanlig lök.
Mellanmål: Stavar av morot eller bladselleri eller en fruktdrink
Middag: Böngryta med sås av tomat, lök och vitlök kompletterad med en grönsallad eller ugnsrostade grönsaker som selleri, morötter, paprika och lök.
Kvällsmål: En halv avokado smaksatt med citron
Drycker: Vatten smaksatt med citron, grönt eller rött te eller något gott örtte.

Hur länge ska man detoxa?

Det kan vara bra att hålla en detox-kur i ca två veckor och sedan gå över på traditonell GI-kost.

Hur länge ska man detoxa?
Det kan vara bra att hålla en detox-kur i ca två veckor och sedan gå över på traditonell GI-kost.

Lycka till!


Okej nu när ni läste igenom hela så kan jag ju berätta hur jag ska lägga upp det.

Träna lungt kommer jag verkligen att göra, delvis inte träna något alls haha. Är rätt lat av mig när det gäller sånt. Dricka mycket vatten men även saker som Cola Zero/Light, Pepsi Max eller dylikt. En vattendetox blir det alltså inte, mer en vatten/dryckbaserad diet som ska pågå under tio dagar, delvis fram till nästa söndag som är 15 november. Occh som ska innehålla så lite fast mat som möjligt helt enkelt, och matten som jag skall äta ska såklart vara ren mat, delvis inga tillsater. Allt för att rensa kroppen you know. Och yes jag vet att Colan innehåller massa färgämnen och shit, men ren mat sa jag;)
Jag kommer även att äta koffeintabletter/stackers för att jag ska orka mig upp till utbildningen på morgonen.

(oj vad det snöar BTW)

Ting jag skall stoppa i mig:

Frukt och grönsaker
, i alla dess mängder som är råa.
Drycker av olika slag. Tillexempel: Fun Light, Citronvatten, Kolsyrat vatten, möjligtvis fruktjuicer, Lightläsker av diverse slag.
Tuggummi, som jag måste spotta ut istället för att svälja haha. Då lär jag inte få i mig så mycket skit från den åtminstone.
(Bröd, Ja jag vet inte bra men kan inte låta bli det:( Inte före tillfället iallafall)
Fetaost. Light, bara för att jag har en förpackning hemma som jag vet att jag inte kommer kunna låta bli, men efter den är det slut på alla mjölkprodukter.

Saker jag inte ska äta:

Vegetabiliska fetter
.
Mjölkprodukter.
Animaliska produkter.
Socker.
Salt.
Färdiga maträtter.

Och ja tillslut så kommer jag inte alls ihåg vad jag skulle skriva. Skriver senare ikväll med en uppdatering!

Kram kram och drick massa Cola Zero!

Beach 2010, not that far away


Välkommen till Tjockis Akuten

Hejsan alla goa och glada typer där ute. Jag har nu utnämnt mig själv till en försökskanin som under en obestämd period ska pröva på olika dieter, piller osv. Allt för eran skull, så att ni själva ska slippa pröva på dieterna eller pillrena som ni känner er lite osäkra på.
Ja vem är den här snälla typen som gör den här extremt stora tjänsten åt er då? Jo det ska jag berätta.
Än så länge håller jag nog mitt namn för mig själv dock. Jag är en fräck tjej som bor i Sveriges huvudstad, vart annars, delvis Stockholm för er som inte visste det. Jag pluggar, till en "Entreprenör" kan man väll säga inne i stan. Väger drygt 49 kilo utfördelat på ca 165 cm dårå.Visst kan vissa tycka ojdå inte ska hon gå ner i vikt. Men jodå, det är ju det som är själva tanken med den här bloggen. Men jag hade lika gärna kunnat göra allt det här i min egen ensamhet men jag fick en brillant idé häromdan att skapa en sån här blogg, dels för min egen skull och dels för eran skull. Så att ni ska kunna jämföra och sedan kunna bestämma vilket tillvägagångsätt för just er viktnedgång som känns bäst. Visst är alla resultat inviduella men jag hoppas kunna ge er en glimt av hur det gr till.

Hur ska jag nu gå tillväga kanske ni undrar? Jo jag har tänkt att under en ca två- fyra veckor period åt gången pröva på olika kända dieter eller tabletter. Exempel kan vara att pröva på LCHF, Juicefasta, måltidsdrycker gjorda på pulver och i pillerväg pröva på bla. Stackers, Koffeintabletter, Hoodia mfl.
Jag kanske skall nämna att jag är vegeterian sedan drygt 8-9 år tillbaks därför kommer jag att modifiera de olika kostplaner som finns för div. dieter.

Jag kommer ibörjan av varje period såklart nämna vad jag ska pröva på just den perioden, bifoga en detaljerad beskrivning hur man ska äta, kommer att uppdatera ofta gällande vikten, hur jag mår, vilka känslor som uppstår och vad jag ätit. Och efter avslutad period kommer jag att göra en sammanfattning hur allting gick osv.

För att avsluta dett inlägg vill jag säga att imorgon och en vecka framåt börjar jag med en vattendetox som jag komponerat ihop alldels själv. Mer info om den kommer dock imorgon. Och allra sist vill jag bara säga att jag mer än gärna vill ha förslag på olika viktnedgångsmetoder som ni vill att jag ska pröva på.

Tjockiskramar till er alla!

RSS 2.0