Hur går det med dieten

Alltså, idag var den första dagen då jag börja med dieten. Visserligen så har jag faktiskt ätit två lussbullar samt två bitar nougat. Men annars har jag följt dieten väldigt duktigt. Har dock inte orkat trycka i mig 7 dl yoghurt på en gång till en måltid haha, så har delat upp det vilket passar mitt jätte bra!
Annars äter jag mat, sen tar den slut ochjag blir lagom mätt sen så är jag hungrig igen efter en kort stund och då äter jag något annat oftast något onyttigt. Men nu så har jag fortf en del av min mat kvar så då kan jag äta den istället! Vanlig mat gillar jag inte att spara då det blir nasty usch...

Frukost
 Verkligen en ny favorit. Man kan blanda hur man vill. Tycker man det är för lite med 5% frukt och 95% i de färdiga blandningarna? Välj då 95% frukt och 5% havregryn istället!
Finns massa gott bovetelfingor, dinkelpuffar, sesamfrön, hirsflingor, torkad frukt mm.

I min blandning valde jag endast osötade gryn av diverse varianter och så typ lite russin. Blev verkligen jätte gott:D
När jag äter dem med fil så sötar ja med lite söningsmedel också.



Lite julmust för stämningen såkalrt(A) Hälsofilen innehöll socker vilket jag missade pga stress men upptäckte sen, 60 kcal per dl och 2,5 g socker per dl. Lite väl mycket jämfört med yoggin och filmjölken som endast innehåller 35 kcal. Men ska ändå äta verum filen iochmed allt det nyttiga som finns i, fast ska använda kanske bara 1 dl och resten från någon av de andra. Yoggin var supergod så dne kan jag verkligen rekomendera och filmjölken smaka likadant som den vanliga fast inte lika sur.

Och ja det är lite smutsigt på diskbänken men vi höll på och baka lite mer julgodis^^ Gjorde vitchoklad tryfflar som lyckligtvis inte smakade bränt!


Ja alltså... vad ska man tro haha

Det är så sjukt. Jag har inte velat skriva exakt vad jag ätit dem senaste... ja typ två veckorna haha, har verkligen tjockat mig såååå jävla mycket. För att ta ett ex ätit upp ett paket bregott 200g på en vecka, typ en hel baugette av storlek large, typ... 25-30 bullar under helgen fram tills idag haha... nougat och alltså ja. Massa mat helt enkelt...

Först vägde jag 48,6, panik tänkte jag, får skylla mig själv. Det var visserligen under ... tants röd besök med haha 8-) Sen gick jag ner till 48,2 och sen 47,9 och nu imorse var det mellan 47,6-7.... Så det måste alltså varit vatten som gjorde att jag gick upp. Men alltså hur kommer det sig egentligen?:S Okej att jag iten gått ner men fan vad glad jag är att jag inte gått upp!!

Men känns som att jag kommer tro att jag kan äta hur mycket som helst nu...Och då lär jag gå upp i vikt

Men en grej jag kom på, det kan ju vara så att jag itne går upp då jag inte äter så kalorika "måltider" utan det blir mer sallad oc ja gratänger... Så kommer resten av kalorierna ifrån det onyttiga skitet. Tänk hur det hade blivit ifall jag åt normala måltider haha

Nya dieten; mjölkbantning


Ja här kommer reglerna för min lätta diet. Men kommer iofs inte riktigt kunna följa den då det är julafton samt annandagjul då det blir rätt mycket mat, eller ja det behöver det itne göra men går iaf inte att följa dieten^^


Ja okej, den utlovar 1-2 kg viktminskning per vecka och du ska inte som man kanske tror utrifrån namnet, bara dricka mjölk utan du kan även äta andra osötade mejeriprodukter. Det är bra om man tar fiskolja och även multivitamintabletter varje dag.


Frukost
5 dl valfri osötad mejeriprodukt och en dl osötad musli.
Lunch
7 dl osötad mejeriprodukt och en halv dl osötad musli.
middag
6 dl osötad mejeriprodukt och en halv dl osötad musli.

Jag har tänkt köra på naturell lättyoghurt, lättfil eller yoggimini som mejeriprodukten då och så får vi se vad jag hittar för musli:)

uurk

Yes, imorn byter jag diet. Fyfan vad less jag blev på den där gratängen. Ett tips; om ni gör gratänger, frys in dem alt gör iordning för en portion eller max för två måltider.


Frukost
En mini baugette(120) med smör(100)
mellis
ett stort äpple(100) samt två lussebullar(250) och två bitar nougat(80)
Lunch
sallad(25) med halv avokado(70) och yoghurt(20)
Middag
Grönsakgratäng(100) med sallad(25) och tzatsiki(40)

summa

runt 1000, glömde bort vad det blev haha.

Godast lusseullarna

Dem här blev verkligen sjukt goda!

 
 
Lussekatten

Ungefär såhär stora blev snäckorna, även om just den här blev rätt liten.


Det flytande guldet

Recept Lussebullar ca 65 st

50 gram jäst
150 gram smör ( använde bak&mat margarin)
5 dl gammeldagsmjölk( hade 1,5% mjölk)
250 g kesella gourmet( jag tog creme fraiche 15%)
2 paket saffran á 0,5 g
2 dl sirap
1/2 tsk salt
drygt 18 dl vetemjöl (behövs lite mer men låt den vara rätt kletig, det kan fixas sen när du bakar ut degen)
3 tsk bakpulver
Russin
Äggvita till pensling( jag använde mjölk)
Mandelmassa
Pärlsocker

Gör så här:
Lägg russinen i blöt i en skål med vatten.
Smula jäst i en bunke. ¡Stöt saffran tillsammans med en sockerbit i mortel och häll sedan över det i en kastrull som du ställer på spisen med en klick smör i. Låt saffranen "svettas" med smöret tills det småputtrar - men se till att det inte bränns.
Lägg i resten av smöret i kastrullen och smält på svag värme, häll i kesella och mjölk och värm till fingervarmt. Häll spadet över jästen och rör om.
Ha genast i sirapen.
Rör i övriga torra ingredienser (mjöl, salt och bakpulver). Låt jäsa under bakduk i 30-40 minuter, helst nära spisen där det är lite varmt. ¡Baka ut degen. Knåda ordentligt, men knåda inte i för mycket mjöl. Degen ska vara så fast att den inte fastnar i bakbordet, men fortfarande lite klibbig.
Forma degen till lussebullar.
Låt jäsa på plåt ca 20 minuter.
Låt russinen rinna av och peta i dem i bullarna (man kan också blanda ner dem i smeten i ett tidigare skede) och pensla med äggvita.
Tryck ner mandelmassa och strö över pärlsocker om du tycker om det.
Grädda i ugn 8-10 minuter (beroende på storlek) i 225 grader. Låt inte bullarna vara inne för länge

Tips
När du gör snäckorna så kavlar du ut degen till en stor rektangulär platta, brer på med rumsvarmt smör och river över mandelmassa. Ifall du ska göra snäckor av hela degen behövs ca 500 g mandelmassa.


godis i mängder

tjaaa kompisar!

Måste bara tipsa om sidan jag vart medlem hos hur länge som helst. Och dem har verkligen muntrat upp mina deppstunder säkert några hundra gånger sisådär

vet ni vad sidan heter då? Nä trodde väll det hihi så gå in här Gratisgodis

Pepparkakshus+kakor

Pepparkakshuset är fortf ofärdigt:P Något jag måste fixa i helgen dock



3 dl strösocker
2 dl sirap, ljus
125 gram smör 
1 dl vatten
2 dl grädde
3 msk kanel, malen
2 msk kardemumma, malen
1 msk ingefära, malen
2 tsk kryddnejlika, malen 
1 msk bikarbonat
17 dl vetemjöl, - 1,9 l

Tillagning

1) Häll socker, sirap och smör i en kastrull och rör tills sockret har smält. Häll blandningen i en hushållsassistentens degbunke tillsammans med vatten och grädde.

2) Blanda kryddor och mjöl, men spara två deciliter till utbakningen. Häll ner det kryddade mjölet lite åt gången i bunken och arbete degen tills den är smidig.( ett bra tips är att hälla allt i en plastpåse, blanda ihop det och sen är det lättare att hälla i degspadet)

3) Lägg degen i en plastpåse och förvara den i kylen. Den står sig i minst tre veckor. Det går bra att använda degen direkt.

4) Sätt ugnen på 225 grader. Pudra ut mjöl på bakbordet. Kavla ut degen ca 2 mm tjock och ta ut kakor med pepparkaksmått. Lyft försiktigt över kakorna till en plåt med bakplåtspapper på.

5) Grädda stora kakor cirka 8 minuter och små kakor i cirka fem minuter. ¡Kristyr: ¡7. Gör en proffskristyr: ¡4 dl florsocker
1 äggvita
2 krm ättiksprit.
Ev några droppar karamellfärg ¡Sikta florsockret genom en sil. Vispa äggvitan med elvisp tills den är vit och fast. Rör ner florsocker med en slickepott till en blank massa. Droppa i ättiksspriten och eventuell karamellfärg. ¡Gör en smal strut av bakplåtspapper och fyll den till en tredjedel med kristyr. Vik ihop i toppen och klipp ett litet hål i strutens spets. Nu kan du dekorera husets små pilliga bitar. Om det behövs kan du sedan klippa hålet större för mer dramatiska effekter.



Daim


 Lite halvt ofärdiga men;)

100 g smör
1 dl strösocker
2-3 tsk kakao
2 msk mörk sirap
2 msk mjölk
¾ dl hackad sötmandel
100 g ljus blockchoklad


1.Koka alla ingredienser, utom sötmandel och blockchoklad, i 10-12 minuter. Tillsätt sötmandeln på slutet.
2.Häll upp på bakplåtspapper.
3.Låt stelna lite.
4.Markera 40 rutor och låt stelna helt.
5.Bryt eller skär rutorna.
6.Smält blockchokladen i mikro eller över vattenbad.
7.Doppa bitarna i den smälta chokladen.
8.Låt stelna lite och gör ett mönster med en gaffel.
9.Låt stelna helt och förvara svalt

Lakritsknäck




2 dl grädde
2 dl socker
2 dl sirap
1,5 tsk lakritsgranulat
5 droppe(ar) salmiakarom (Eller 3 msk krossad turkisk peppar)
 svart hushållsfärg, 1 knivsudd
1 dl mandel, skållad
40 gram smör, rumsvarmt 

Tillagning
ca 60 stycken

1. Koka grädde, socker, sirap och lakritsgranulat tills massan håller för kulprovet. Rör med en träslev emellanåt.

2. Tillsätt salmiakarom, svart färg, hackad mandel och smör. Fyll i knäckformar. Låt knäcken svalna.

Lite bilder

Nu ska jag lägga upp lite bilder hade jag tänkt. Allt ifrån mitt julbak till ja... lite annat:P


Lista på vad som ska göras i helgen

Städa
Ischoklad med mjölk, vit och mörk choklad.
Lussekatter+snäckor
Mandelnougat
Tryffel
Kolor
Pepparkakor

Mycket jävla bak alltså, men me love it(A)

Matsedel dag 4

Frunch
Tofu och en sallad med tomat, paprika,lök och gurka. Samt lite tsatsiki och ett glas citronjuice.
Middag
Tofu och min gratäng med tzatsiki. Dryck blir citronjuice



Känner mig helt less på sötsaker just nu, tror det är så efter min senaste frosstid. Allt jag åt hann ikapp mig. Vägde 48,6 idag, vilket betyder att jag gått upp ett kg:( Minus några hekto då jag fortf inte vart på toa;D


21000

Jag höll på att få ett slagänfall idag. Ställe mig på vågen för ca 20 min sen. Och vet ni vad det stod? 50, nånting. Hann inte se hela, eller rättare sagt, ville inte. Det måste ju vara omöjligt okej att jag frossa i knäck och lite annat så tror jag inte att det blev 21' eller kan jag ha fel? var kanske kinamaten igår. Eller att jag hade kläder på mig och så kanske det var vatten och maten som ligger kvar i magen. Har dragit mig för att gå upp på vågen och nu känns det inte så väldigt mycket mer lockande

And now?


Fan vad less jag är på allt

Det här är verkligen inte kul.
Vill inte vara med i leken längre...

Matsedel dag 3

Då jag inte hinner äta lunch slog jag ihop frukost och lunch haha


Frunchen
En macka med smör. 150 gram tofu, gurka, lök, paprika och tzatsiki. Ett glas citronjuice.
Mellis
Fun light
Middag
Grönsakgratäng och citronjuice
Mellis
Te

Summa
640


Viktuppdatering

den stod på 47,6 vilket jag inte alls förstår hur det går till haha. Äter ju verkligen huuuur mycket mat som helst. Som i fredags åt jag typ en halvpåse vitt rostbröd med kanske 50 g smör. Sen i helgen har jag lyckats trycka i mig 1,5 liter sia vaniljgräddglass där jag blandat i pepparkakor, knäck, pepparkaksdeg och lite annat. Det är helt enkelt sjukt:p

Matsedel dag 2

Kan nämna att igår så jobbade jag så allting blev lite knasigt, men summa sumarum gick hela kalaset på runt 850 kcal. Och då även inräknat alla smakprov på glassen samt halva salladen med vinägr dressing jag tryckte i mig innan jobbet. Och idag blir det kinabuffén, får se till att käka mycket grönsaker bara. Brukar oftast vara det som finns i det vegetariska kinesiska maten så;D
Igår vid klockan 24 eller så fixade jag iordning två formar med grönsakgratänger också, fick för mig att jag skulle äta det till middag men sen såg jag att så inte alls var fallet;D

Frukost
En skiva rostat bröd med bregott(A) och fun light.
Lunch
Tofu och en sallad med tzatsiki och ett glas vatten.
Middag
Kinabuffé
Mellis
Kanske te, eller bara vatten



Vill bara säga att ifall ni vill se vad och hur jag egentligen byter ut så är det bara att kolla på mitt tidigare inlägg där orginalen står!

Matsedel för dag 1

Kommer nog bli svårt att följa känner jag, redan på tisdag ska hela klassen ut och käka nån jävla kinabuffé...:(
Ska väga mig imorn också, ser verkligen inte framemot det!!


Frukost
En skiva rostat bröd, ett äpple samt te med sötningsmedel.
Lunch
En liten sallad med fetaost och tzatsiki och ett knäckbröd. Samt ett glas med färskpressad citronjuice utspädd med vatten.
Mellis
0,5 liter pepsi max.
Middag
En grönsakssallad med tofu och nån klick tzatsiki och vatten att dricka.
Mellis
Vatten


lite glass kvar

Snart så är mig glass slut, lär ta slut ikväll haha(A) Men imorn börjar jag med bikinidieten iaf:D

feferoni

Ett bra tips ifall man gillar starka saker. En hel burk innehåller ca 63 kcal!! Och en hel burk är mycket^^
Går bra att doppa i nån röra tex tzasiki eller vanlig yoghurt! Smaskigt

Byter diet nu!!

Ja jag byter diet, ska inte köra med LCHF längre. Kommer byta ut kycklingen mot tofu och tex vanliga osten mot fetaost... Å puss på er:D

Bikinidieten

Viktnedgång: Stor viktnedgång, snabbt. Flera kilo.

Varaktighet: Sju dagar. Rekommenderas ej att genomföra dieten oftare än en gång per år.

Fördelar: Snabb viktnedgång. Kan fungera när man är desperat.

Nackdelar: Mycket stor risk för jojobantning. Kan vara svår att följa, eftersom man inte blir mätt. Saknas långsiktig plan angående kost och motion. Dieten ger garanterat huvudvärk under de första dagarna.

Historia: Det har funnits Bikinidieter lika länge som det har funnitsbikinibaddräkter.  År 1987 kom den då kända skådespelaren Viktoria Principal ut med sin egen version av bikinidieten. Hon gav då ut boken The Diet Principal. Boken är på 256 sidor.
Viktorias diet blev snabbt mycket populär, mycket på grund av Viktorias kändis status.

Bikinidiet Så här gör man

Du får inte äta något efter klockan åtta på kvällen. Du måste följa dieten strikt. Det är inte tillåtet att fuska. Du kan naturligtvis dricka extra vatten till alla måltider. Ett tips är att börja varje måltid med ett glas vatten för att dämpa hungern.

Tips:Eftersom dieten innehåller mycket lite mat är det bra att ta en multivitamin varjedag som dieten fortgår. Det är då också lämpligt att äta en tesked omega tre olja. Detta för att undvika brist påvitaminer och essentiella fetsyror.

Nedan är menyn för en vecka.

Bikinidiet Måndag
Dag ett


Frukost:En skiva rostat bröd. Serveras med en liten melonsallad. Dryck varmt te.
Lunch: En liten kycklingsallad. Serveras med några körsbärstomater och ett par fullkornskex. Dryck varm te och ett glas osötad citrondryck.
Middag:En skiva grillad fisk serveras med tomatskivor och selleri stjälkar. Dryck koffeinfritt kaffe.
Mellanmål ett: En kopp varmt te
Mellanmål två: Ett glas vatten

Bikinidiet Tisdag
Dag två


Frukost: Några fullkornskex, ett glas plommonjuice. Dryck koffeinfritt kaffe.
Lunch: Tonfisksallad. Dryck limejuice och te. Salladen innehåller valfria grönsaker plus tomatskivor.
Middag: Grillad kyckling, serveras med ångkokta grönsaker och några fullkornkex. Dryck iste,
Mellanmål ett: Ett glas vatten
Mellanmål två: En kopp varmt te

Bikinidiet Onsdag
Dag tre


Frukost:En skiva rostat bröd och äggröra gjord på ett ägg. Dryck varmt te.
Lunch: Ett grillat kalkonbröst. Serveras med en grönsakssallad. (Ej tomat) Dryck varmt te.
Middag: En talrik ostgratinerade ångkota grönsaker. Dryck citronjuice.
Mellanmål ett: Ett glas vatten
Mellanmål två: En kopp varmt te

Bikinidiet Torsdag
Dag fyra


Frukost:Några fullkornskex, ett glas plommonjuice. Dryck koffeinfritt kaffe.
Lunch: Tonfisksallad. Dryck limejuice och te. Salladen innehåller valfria grönsaker plus tomatskivor.
Middag: Grillad kyckling, serveras med ångkokta grönsaker och några fullkornkex. Dryck ett glas lättmjölk. 
Mellanmål ett: En kopp varmt te
Mellanmål två: Ett glas vatten

Bikinidiet Fredag
Dag fem


Frukost:En skiva rostat fullkornsbröd serveras med en skivad tomat. Dryck koffeinfritt kaffe.
Lunch: Kycklingsallad serveras tillsammans med några fullkornskex.
Middag:En talrik ostgratinerade ångkokta grönsaker. Dryck osötad citronjuice.
Mellanmål ett: Ett glas vatten
Mellanmål två: En kopp varmt te

Bikinidiet Lördag
Dag sex


Frukost:En skiva rostat bröd och äggröra gjord på ett ägg. Dryck varmt te.
Lunch: En tallrik blandade grönsaker. Dryck varmt te
Middag: ugnsgrillad torsk serveras med ångkokt zucchini och några fullkornskex.
Mellanmål ett: En kopp varmt te
Mellanmål två: Ett glas vatten

Bikinidiet Söndag
Dag sju


Frukost:En skiva rostat fullkornsbröd serveras med en skivad tomat. Dryck koffeinfritt kaffe.
Lunch: En räksallad. Dryck varmt te och osötad limejuice.
Middag: En talrik ostgratinerade ångkokta grönsaker. Dryck varmt te.
Mellanmål ett: Ett glas vatten
Mellanmål två: En kopp varmt te

Källa: www.viktminskning.dk

47,7

öööhr

Usch:( Nu hoppas jag verkligen det är så att det är något som växer och att det är därför!
Elelr så är det 50 g bregottsmöret och typ dem sex mackorna jag åt utöver dem 900 kcal jag tryckte i mig, räkna ut vad det blir liksom...

Frukost
2 dl yoggi(70), knäckemacka(35) och tzatsiki(20)

Är så jävla sugen på glass också...Ännu värre att jag vill ha typ nån fet glass som Häagen-Dazs, B&J eller kanske Djurgårdsglass(A)

Men en annan grej jag har bestämt mig för nu, är att jag bara ska äta ren mat!... Okej förutom min pepsi max och light feta då(A) Men annars är det lagad mat utan tillsatser, äter ju knappt det nu men ändå. Sen imorn, efter att jag ätit upp min glass ska jag börja med LCHF. Ser framemot det även om det är rätt svårt. Ska pröva det i en månad:)

49,1

Vägde mig innan duschen och upptäckte till min fasa att vågen hamna på hela 49,1 !!
Att jag nyss hade druckit en liter läsk och ätit nästan 1 kg apelsin(minus skalet och det såklart) så blev det ju nästan 2, åtminstone 1,5 kg extra. Kände mig itne tjockare än vanligt så var lite konstigt.

Dock så har min mage stannat upp helt av dem dära järntabletterna. När den annars är upblåst brukar den vara väldigt mjuk men nu är den stenhård, vilket är lite konstigt känner jag...

Någon som har tips?

Hmm, nu är jag kissnödig

Inte så rba mat idag heller!!

Men fan avd hungrig jag har varit idag:( Helt galet...

Orkar itne skriva allt för det är så mycket småtjafs och allt är olika... men ja blev runt 1200 eller så:)

Rätt deppig nu, vet inte varför, eller jo men... äsch skitsamma


somewhere over the rainbow


Fnatt

Vägde 47,2 imorse. Fick nån sorts fnatt sen. vet itne vad som hände, drog med mig kakburken till soffan, och som alla vet är soffan och burken är en förödande kombo.

Frukost
två mackor(100) med 4 tsk tzatsiki(25), fetaost(25) och och två körsbärstomater(5), ca 1 dl apelsinjuice samt 1/2 dl yoggi mini(15).
Nu kommer fettomaten:Ca 10 brända mandlar(100), tre "daim" bitar(90), 8 knäck!!(200) och två kolafyllda choklad grejer(80)
Middag- ikväll
Tomat(20), gurka(10), lök(8), fetaost(25), tzatsiki(100), paprika(10) och tofu med soja(100)
( åt även en halv avocado(80) och en lite brödbit(40)
summa
982


Hoppas jag kan hå¨lla mig till det här nu också!!
Fan är typ fortf hungrig, eller itne hungrig... eller jo hungrig men min mage är proppfull! Plus att jag mår illa av äckligt jag tryckt i mig:(


Och ja jag är fortf hungrig ahha:(

seriöst!

Hmm är det något som gror där inne?

bra fråga vet ni, men det får man se.

frukost
1 fralla(70) med smör(35), fyra knäck(100), en pepparkaka(40) och en pralin som jag spotta ut(4- från det jag råka svälja)
Lunch/ tidig middag
Ett stort pitabröd(150), körsbärstomat(20), gurka(10), fetaost(30), tzatsiki(90), lök(10) och tofu med soja(100)
Kvälls"fika"
3 riskakor(105) och 1 dl(65)

summa
829

hmm, jadu min enda läsare. Fan vad trött jag är

so fucking sick

Igår frossa jag i så jävla mycket mat! och jag var säker på att jag skulle väga 49 + när jag ägde mig då jag kom hem. Vet ni vad vågen visar? Direkt efter 48, sen 47,8 någon timma senare. Och imorse så pendla den mellan 47,2 och 1. Fattar ni avd sjukt det är?:p

Spännande

Undra hur det blir ikväll haha. Hade först inte tänkt äta idag, men blev ändå följande

Frukost
Smotthie på 3 dl yoggi mini(105), banan(80), 1/2 kiwi(15) och ett äpple(40). Och så en kolafylld choklad(50)

Ikväll
xider ahah

Summa
290

Fan, inlägget försvann. DAMP

Baka idag igen, vit chokladtryffel, kolafylld choklad och chokladfudge.


frukost
två mackor(100), med smör(70), fetaost(80) och tzatsiki(20)
Smoothie 2 dl yoggi mini(70), 1 dl mjölk 1,5%(45), kiwi(30) och äpple(20)
Middag
tzatsiki(120), frysta grönsaker(50), pitabröd(180), tomat(8), lök(8) och feta(60)
Vid bakningen
två små tryfflar(80) och en kolafylld choklad(50)

summa
991


uuusch!
Borde verkligen druckit smoothie:( Funderar på om jag borde gå en promenad innan jag duschar imorn...

Inte direkt nån inspo. bild men, fan vad brun hon är!


Snart bär det av

Snart ska jag iväg!

frukost
två mackor(100), med smör(70), fetaost(80) och tzatsiki(20)
Smoothie 2 dl yoggi mini(70), 1 dl mjölk 1,5%(45), kiwi(30) och äpple(20)

summa
435

Oj vad mycket det blev:O

update 2

åt en macka(50) med becel(35) och fetaost(20)

nya summan 2
928

Är fan fortf hungrig, blev värre efter att jag den där mackan

Glad nu, prata nyss med min syster som jag inte pratat med på några månader. Hon är nämligen på Nya zeeland. Var härligt att höra att allting var bra med henne och så, tydligen så har hon och hennes kille hittat på nån hemlighet åt mig, som ska äga rum i sommar. Hon sa att jag skulle få reda på det i april nån gång. Efter att jag fyllt 18. Blev naturligtvis väldigt nyfiken! Men hon vägra berätta och bytte bara ämne

Älskar dig syster<3

update

mellis
pepparkaka(25) och en daimbit(30)
Middag
2 dl yoggi mini(70), 1/2 dl afil(23), 1/3 banan(32),1/2 äpple(32) och en kiwi(25). Plus kanel och sötningsmedel.

nya summan
823


Är fortf hungrig på något sätt, magen känns full så...men ja, jag vet inte...
Fan jag fattar inte varför jag fryser hela tiden, är konstant iskall! Nån mer som känner så? Funderar på om det har med att jag sänkt min Levaxin dos. Kroppen vande sig vid den mängden när jag åt dubbelt, och nu har den fått nån sorts shock. Även om mina värde lär vara normala. Ska ta nya prover om nån vecka innan jag ska dit den 21:a


currywok

Åt det nu till lunch iaf^^ Vart så jävla hungrig.


Frukost
thincrisp(25) med tzatsiki(10), 3 knäck(75) och en chokladbit(95)
Lunch
Frysta grönsaker(60), creme fraiche 5%(38), halvt pitabröd(90), tzatsiki(80), fetaost(50), halv tomat(8), gurka(7),rödlök(8) och en pepparkaka(30)

Summa
576


Alltså jag tänkte gå till min far sen, han kommer bli jätte besviken, men känns som att det kommer bli alldeles för mycket mat idag. Lär på uppemot 2000, även om jag inte skulle orka äta lika mycket som jag tänkt. Guuud jag hatar mig själv, varför sa jag inte att jag skulle komma på söndag på en gång!


Cola

Idag var jag och handla lite mat. Stod och titta på den där frysta färdiga blandningen som heter korma och röd curry från findus. Är frysta grönsaker med frysta såskuber haha. Eller vad man nu ska kalla det för. Är sjukt jäkla gott. Men bestämde mig för att fixa eget så köpte frysta grönsaker, creme fraiche 5% och lök. Sen har jag curry krydda hemma så tänkte fixa det senare. Till det ska jag steka marinerad tofu, som jag btw borde lärra i marinad nu. Och hälla allt grönsakerna och det i en panna röra runt och äta med fräska grönsaker och tzatsiki.

Vet att jag skulle bara dricka smoothies idag och imorn. Men är så jävla sugen på den där curry"grytan". Plus att i hela min middag/lunch( ej bestämt vad det blir) lär det bli runt 250 kcal. Vilket inte är så värst farligt.

Måste ringa min far och säga att jag inte kan idag, vill verkligen inte äta det dära, nu när jag börjar komma in i det hela. Får ta det på söndag, passar bra som bakis mat tror jag^^

Pappabesök

Ja nu har jag vart där, blev inte så värst mycket mat som jag hade trott. Tur det!

Middag
1,5 hemmabakat tortillabröd( 170), en typ "sallad" med sockerärtor och fetaost (no idea men ca 70), popcorn (35), soppa på... ag vet inte vad:p(ca 100), druvor(60)
Efterätt
En "sörja" kallad Elva, gjord på mjölk, olja, socker och vatten. Är godare än det låter;D (gissar på ungefär 400)

Summa med allt jag ätit tidigare idag med
1015


Lite hemskt, imorn ska jag dit igen! Och då blir det värre mat, anledingen var att min far tyckte jag hade blivit för smal hahhaha, årets skämt, men efter 30 min övertalande gick jag med på det. Så imorn blir det sk gözleme, som är en turkisk "pannkaka" mina fylls med fetaost och spenat, sen är dem gjorda med färdig filodeg, delvis inte riktigt som en pannkaka och baklava som är en väldigt söt efterrätt. Galet mycket fett och kolhydrater i allt det där. Får inte äta mycket imorn!



Morgonpromenad

Såhär såg det ut när jag skulle till skolan. det var svinkallt, info för er som inte vågade er ut.




Gratinerad Halloumipasta



Det här receptet verkar vara så jääävla gott!

Trött!

Jag kunde inte hålla mig vaken påväg hem. Nickade till hela tiden.

mellis
riskaka(35) med typ 5 g fetaost(20)


Snart ska jag hem till pappa och tjocka mig där med hehehe


usch vad äcklig jag är

känner ni igen er?

man vaknar är helt borta, går upp, fan vad kallt det är, måste ha täcket! sätter sig på sängen och man tänker att man kan fundera på vad man tex. ska ha på sig, man känner sig ännu tröttare, lägger sig på sängen , men fortf så att man sitter upp, man ska ju itne sova eller hur, benen dinglar ner för sängkanten, sen vaknar man upp två timmar senare


Fukost
Apelsin(60), riskaka(35) och en pepparkaka(30)

Middag
Kommer vara hos pappa och där lär jag få frossa

Imorn eller ikväll ska jag handla 1 l yoggi mini, nån frukt, sen ska jag äta två smoothies i två dar. Förpå lördag måste jag vara smal! SÅ fundera just nu på ifall man ska dela upp den på 3 dar istället, för måste äta något då med, blir ju krök som alla hippa säger. Men jag kommer isf hälla i lite a-fil som finns här, typ hälften hälften, har inte råd att köpa två:P Gud vad fattig jag är! Men 19 dar til lön:D

hur går det för er, kan inte nååågon svara?(A)

är det okej om jag lägger mig i din barnvagn och sover ett tag?

trött, så jävla skiiit trött. Borde äta snart med. och käka vitaminpiller med haha

Hur går det för er?:) och som sagt, utlyser fortfarande recept!

Vad blir det för mat

Frukost Apelsin 60, två mackor 100 med margarin 35 och tzatsiki 15 Mellis Två mackor 180. Margarin 50, ost 60, och två koppar varm choklad a 1,5 dl ca 180 Middag Blir samma som igår, dock bara ett pitabröd Summa Runt 1000

Cola zero makes me happy

Jag ville bara säga... Jag känner mig så jävla glad idag, må vara colan som talar men det är iaf härligt!

hatar mina tänder

ja, dem ser förjävliga ut!

Idag stanna vågen på 47,5, av något konstigt mirakle! var säker på att jag skulle väga runt 49 iaf, ioch med den onödiga maten igår! Men en positiv överraskning dock. Jag vill ha en riskaka nu haha, nä inte egentligen mer en macka:(
Har insett att mina pengar börja tryta nu... duktig jag är va... Iaf så måste fixa massa gratänger och shit, någon som har förslag?:)

Frukost
apelsin

RSS 2.0